Pametni sistemi PRANA

Budućnost je stigla!

Poštovani korisnici imamo lepe vest.

Prana Eco Energy
Budućnost je stigla!

Navikli smo da nas nova tehnološka dostignuća svakodnevno iznenađuju. Prihvatamo nove tehnologije koje nam olakšavaju svakodneve obaveze i pružaju novi kvalitet života. Idemo još jedan korak napred, koji je u stvari korak koji je trebalo da bude PRVI !

ZAMENA ZA SVEŽ VAZDUH NE POSTOJI.

Prana Pamenti sistemi
Najjnovija generacija uređaja za ventilaciju PRANA pored već svoje prepoznatljivosti po kompaktnosti, funkcionalnosti i enegefstkoj efikasnosti opremnjeni su sufisticiranim senzorima koji omogućavaju potpuno automatski režim rada.

Konačno nam nova tehnologija koja je sada svima dostupna omogućava da imamo u zatvorenom prostoru kvalitetan vazduh a da o tome ne razmišljamo. 

Najjnovija generacija uređaja za ventilaciju PRANA pored već svoje prepoznatljivosti po kompaktnosti, funkcionalnosti i enegefstkoj efikasnosti opremnjeni su sufisticiranim senzorima koji omogućavaju potpuno režim rada.

Nova generacija nam donosi još veću uštedu i jednostavniju kontolu i korišćenje.

Obrada podataka koji se odnose na spoljašnju i unutrađnju tempaturu, zaprljanost, vlagu, nivo CO2 se odvija u okviru najmodernije procesorske jedinice koja upravlja uređajem. 

Rezultat ovoga je da uvek dobijamo najviši kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Velika zatinerosovanost je javila kod klijenata kao što su velike porodične kuće i objekti aparmanskog ili hotelskog tipa, pre svega zbog odnosa cena i dobijen efekat.