Budućnost je stigla!

Poštovani korisnici imamo lepe vest.

Budućnost je stigla!

Navikli smo da nas nova tehnološka dostignuća svakodnevno iznenađuju. Prihvatamo nove tehnologije koje nam olakšavaju svakodneve obaveze i pružaju novi kvalitet života. Idemo još jedan korak napred, koji je u stvari korak koji je trebalo da bude PRVI !

ZAMENA ZA SVEŽ VAZDUH NE POSTOJI.

Najjnovija generacija uređaja za ventilaciju PRANA pored već svoje prepoznatljivosti po kompaktnosti, funkcionalnosti i enegefstkoj efikasnosti opremnjeni su sufisticiranim senzorima koji omogućavaju potpuno automatski režim rada.

Konačno nam nova tehnologija koja je sada svima dostupna omogućava da imamo u zatvorenom prostoru kvalitetan vazduh a da o tome ne razmišljamo.

Najjnovija generacija uređaja za ventilaciju PRANA pored već svoje prepoznatljivosti po kompaktnosti, funkcionalnosti i enegefstkoj efikasnosti opremnjeni su sufisticiranim senzorima koji omogućavaju potpuno režim rada.

Nova generacija nam donosi još veću uštedu i jednostavniju kontolu i korišćenje.

Obrada podataka koji se odnose na spoljašnju i unutrađnju tempaturu, zaprljanost, vlagu, nivo CO2 se odvija u okviru najmodernije procesorske jedinice koja upravlja uređajem.

Rezultat ovoga je da uvek dobijamo najviši kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Velika zatinerosovanost je javila kod klijenata kao što su velike porodične kuće i objekti aparmanskog ili hotelskog tipa, pre svega zbog odnosa cena i dobijen efekat.